ЕМС XBODY ТРЕНИНГ

MAXIFIT СКОПЈЕ

Уживајте во модерен, динамичен и ефикасен тренинг во нашето студио во Скопје.

КОНТАКТИРАЈТЕ ГО MAXIFIT СТУДИОТО ВО СКОПЈЕ

Адреса

Бул. Партизански одреди 27А
Скопје

Работно време

Пон – Саб 8:00 – 22:00

Контакт за информации и за закажување на термин

+389 2 3101516
xbodyskopje@gmail.com

ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА МОЖЕТЕ ДА ВЕЖБАТЕ ВО ДОМАШНИ УСЛОВИ ВО ПРИСУСТВО НА НАШИТЕ ТРЕНЕРИ

ШТО Е ЕМС ТРЕНИНГОТ?

Запознајте се со електро-мускулната стимулација, дознајте зошто над 1.000 клиенти во регион ни искажаа доверба…

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ